Lohipasta

Tämä lohipasta saa herkullisen makunsa Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustosta sekä raikkaista raaka-aineista.

4 annosta 4 annosta
noin 20 minuuttia noin 20 minuuttia

Lohipastareseptin ainekset:

300 g pastaa, esimerkiksi, Radiatori tai Rigatori
3 salottisipulia hienoksi leikattuna
1 valkosipulinkynsi hienoksi leikattuna
100 g pinaatin lehtiä
1 parsakaali, pää, sekä varsi leikattuna pieniksi paloiksi
1 pkt (200g) Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustoa
1 dl vettä
400 g kylmäsavustettua lohta leikattuna pieniksi paloiksi
1 sitruunankuori raastettuna
Suolaa ja pippuria

 

Lohipasta on nopea tehdä ja se maistuu koko perheelle. Tämä lohipasta saa makua tuoreista ja raikkaista raaka-aineista sekä Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustosta. Resepti sopii hyvin arkiruoaksi kuin myös raikkaaksi kesäpäivälliseksi. 

Lohipastaohje:

  1. Kypsytä pasta puolikypsäksi paketin ohjeiden mukaisesti ja kun valmista, huuhtele kylmän
    veden alla.
  2. Samalla kun pasta kiehuu, kuullota sipuli keskilämpöisellä paistinpannulla ja lisää
    pinaatinlehdet ja valkosipuli, sekä mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kun pinaatti on pehmennyt, lisää parsakaali ja paista muutama minuutti.
  4. Lisää tuorejuusto ja vesi, sekä anna paistua välillä sekoittaen. Tämän jälkeen lisää leikatut
    lohenpalat pannulle.
  5. Kaada keitetty pasta pannulle, sekä ripottele päälle raastettua sitruunankuorta, sekä pippuria
    ja suolaa, jos tarpeellista. Sekoita kunnes ainekset ovat sekoittuneet keskenään.
  6. Tarjoile kulhoissa ja koristele annokset pinaatinlehdillä.

Hyvää ruokahalua!

Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuusto

Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuusto

#cremebonjoursuomi