Pastasalaatti paahdetuilla kasviksilla

Kasvissyöjillekin sopiva pastasalaatti sopii niin lisukkeeksi kuin lounaaksikin.

4 annosta 4 annosta
30 minuuttia 30 minuuttia

Pastasalaatti-ainekset:

3 rkl ruokaöljyä
4 porkkanaa, kuorittuina ja paloiteltuina
2 keltajuurta, kuorittuina ja paloiteltuina
1 punasipuli, kuorittuna lohkoissa
2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
suolaa & pippuria
1 parsakaali, jaettuna nuppuihin
4 annosta papupastaa
½ granaattiomena, siemenet poistettuina
1 pieni pussi babypinaattia
1 pkt (200 g) Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuustoa

Raikas vegetaarinen pastasalaatti tarjoillaan pehmeän Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuuston kanssa.

Pastasalaatti paahdetuilla kasviksilla

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Laita porkkanat, keltajuuri ja punasipuli kulhoon ja lisää ruokaöljy, valkosipuli, suola ja pippuri. Sekoita. Levitä vihannessekoitus uunipellille ja paahda uunissa noin 15 minuutin ajan.
  3. Lisää parsakaalin nuput pellille ja paahda uunissa vielä 10 minuuttia.
  4. Keitä pasta. Valuta. Yhdistä pasta ja uunissa paahdetut vihannekset.
  5. Kaada seos tarjoiluastiaan ja koristele babypinaatilla sekä granaattiomenan siemenillä.
  6. Viimeistele lämmin salaatti tuorejuustonokareilla.
    Hyvää ruokahalua!

Tutustu myös yhteen monista herkullisista kasvisruoistamme: Kasvisgratiiniin halloumijuustolla!

Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuusto

Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuusto

#cremebonjoursuomi