Täytetyt herkkusienet tuorejuustolla

Täytetyt herkkusienet saavat pehmeää lisämakua Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuustosta ja parmesaanista.

24 annospalaa 24 annospalaa
noin 30 minuuttia noin 30 minuuttia

Täytetyt herkkusienet -reseptin ainekset:

24 tuoretta herkkusientä
6 viipaletta pekonia, paistettuina ja pieneksi paloiteltuina
1 keltainen sipuli, hienonnettuna
1 rkl ruokaöljyä
1 rkl jauhettua valkosipulia
1 rs (à 200 g) Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuustoa
½ dl parmesaanijuustoa, raastettuna
1 tl mustapippuria
1 tl cayennepippuria

Täytetyt herkkusienet ovat klassikko, joka valmistuu alle puolessa tunnissa. Tässä ohjeessa täyteyt herkkusienet saavat täytteekseen pehmeää Valkosipuli-tuorejuustoa ja pekonia. Täytetyt herkkusienet ovat herkullinen lisuke mille tahansa ruoalle, mutta maistuvat myös sellaisenaan esimerkiksi kevyeksi lounaaksi.

Täytetyt herkkusienet tuorejuustolla -ohje:

  1. Esilämmitä uuni 175 asteeseen. Laita leivinpaperi uunipellille.
  2. Puhdista herkkusienet ja poista kanta. Hienonna herkkusienien kannat ja paista pehmeiksi pannussa hienonnetun sipulin ja valkosipulin kanssa.
  3. Yhdistä tuorejuusto ja sieni-sipuliseos. Lisää parmesaanijuusto, pekoni, mustapippuri ja cayennepippuri ja sekoita paksuksi seokseksi.
  4. Täytä herkkusienet tuorejuustoseoksella ja asettele leivinpaperille lakki alaspäin.
  5. Paista uunissa noin 20 minuuttia.

Hyvää ruokahalua!

PS. Voit kokeilla alkukeitoksi esimerkiksi Kermaista Kanttarellikeittoa!

Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuusto

Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuusto