Antipasti-vohvelit

Nämä rapeat antipasti-vohvelit saavat makua Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuustosta.

4 annosta 4 annosta
noin 20 minuuttia noin 20 minuuttia

Vohvelit-ainekset:

Vohvelitaikina:

3 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2 ½ dl vettä
2 dl maitoa
1 dl margariinia, sulatettuna
2 kananmunaa
2 rkl Maizenaa

Päälle:

1 pkt (200 g) Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuustoa
4 siivua prosciuttoa
2 viikunaa, lohkoina
1 pala Manchegoa, raastettuna

Nämä rapeat antipasti-vohvelit tarjotaan italialaiseen tyyliin prosciutton, Manchegon, viikunoiden ja Oliivi & Yrtit -tuorejuuston kera.

Vohvelit-ohje:

  1. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola kulhossa. Vatkaa vesi, maito, kananmunat ja sulatettu margariini tasaiseksi taikinaksi.
  2. Paista vohvelit rapeiksi.
  3. Täytä vohvelit tuorejuustolla, prosciuttolla, viikunoilla ja Manchego-juustolla.
    Hyvää ruokahalua!

Jos kaipaat vohveleita vielä jälkiruoaksikin, katso raikas reseptimme: Täydelliset vohvelit.

Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuusto

Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuusto