PAISTETUT TORTELLINIT JA PARSAA SAVUPAPRIKAKERMASSA
Tuorepasta valmistuu todella nopeasti. Pastanyyttien kevyt ruskistaminen tuo lisää makua ja herkullisen ulkonäön. Vihanneksia kannattaa valita saatavuuden ja sesongin mukaan.
- Valmiina ajoissa
- Annosta 4
Ainekset
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl voita
- 500 g tortellini-tuorepastaa
- 2 dl vettä
- 100 g vihreää parsaa, paloina
- 1 rs Crème Bonjour Paahdettu paprika tuorejuustoa
- mustapippuria
- 1 dl tuoreita yrttejä silputtuna
- 4 rkl parmesaanijuustoa raastettuna
Ohjeet
- Varaa kannellinen kattila tai paistokasari ja kaikki ainekset valmiiksi. Tarvittaessa kattilan voi peittää vaikka alumiinifoliolla.
- Kuumenna oliiviöljy kattilassa, lisää voi ja anna ruskistua kevyesti. Lisää kattilaan täytetyt tuorepastat. Anna pastanyyttien ruskistua kevyesti ja kääntele pastoja muutaman kerran.
- Lisää kattilaan parsat ja vesi, peitä kannella. Pastat ja parsa höyrystyvät sopivan kypsiksi 2-3 minuutissa.
- Sekoita tuorejuusto kuuman pastan joukkoon ja kääntele ainekset tasaiseksi kermaiseksi ateriaksi.
- Viimeistele karkeaksi silputuilla yrteillä sekä raastetulla parmesaanijuustolla.