use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

PAISTETUT TORTELLINIT JA PARSAA SAVUPAPRIKAKERMASSA

Tuorepasta valmistuu todella nopeasti. Pastanyyttien kevyt ruskistaminen tuo lisää makua ja herkullisen ulkonäön. Vihanneksia kannattaa valita saatavuuden ja sesongin mukaan.
  • Valmiina ajoissa10 minuutit
  • Annosta 4
recipe image PAISTETUT TORTELLINIT JA PARSAA SAVUPAPRIKAKERMASSA

Ainekset

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl voita
  • 500 g tortellini-tuorepastaa
  • 2 dl vettä
  • 100 g vihreää parsaa, paloina
  • 1 rs Crème Bonjour Paahdettu paprika tuorejuustoa
  • mustapippuria
  • 1 dl tuoreita yrttejä silputtuna
  • 4 rkl parmesaanijuustoa raastettuna

      Ohjeet

      1. Varaa kannellinen kattila tai paistokasari ja kaikki ainekset valmiiksi. Tarvittaessa kattilan voi peittää vaikka alumiinifoliolla.
      2. Kuumenna oliiviöljy kattilassa, lisää voi ja anna ruskistua kevyesti. Lisää kattilaan täytetyt tuorepastat. Anna pastanyyttien ruskistua kevyesti ja kääntele pastoja muutaman kerran.
      3. Lisää kattilaan parsat ja vesi, peitä kannella. Pastat ja parsa höyrystyvät sopivan kypsiksi 2-3 minuutissa.
      4. Sekoita tuorejuusto kuuman pastan joukkoon ja kääntele ainekset tasaiseksi kermaiseksi ateriaksi.
      5. Viimeistele karkeaksi silputuilla yrteillä sekä raastetulla parmesaanijuustolla.