KINDER TRIFLE
Tämä jälkiruoka saa ihanan makunsa Kinderistä. Koostumuksesta saa pehmeän täyteläisen Floran ja Cremè Bonjourin tuotteilla. Ihanat rouskuvat suklaapalat löytyvät täytteiden välistä. Kahviin kastetut keksit tuovat sopivaa lisämakua herkkuun. Jos et pidä kahvin mausta, voit hyvin kastaa keksit esimerkiksi kaakaossa.
- Valmiina ajoissa
- Annosta 6
Ainekset
- 1 prk (200g) Cremè Bonjour maustamatonta tuorejuustoa
- 1 prk (2,5dl) Flora Vispiä
- 3 rkl tomusokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 75 g maitosuklaata
- 12 kpl keksejä (esim. Marie)
- 1 dl kahvia tai kaakaota
- 2 Kinder Bueno patukkaa
Ohjeet
- Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja lisää se vaahdon joukkoon. Vatkaa tasaiseksi. Lisää joukkoon tomu- ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi.
- Siirrä puolet täytteestä erilliseen kulhoon ja sulata suklaa. Lisää sulatettu suklaa sekaan ja sekoita tasaiseksi. Nyt valmiina ovat sekä vaniljainen että suklainen täyte.
- Pilko Kinder Bueno paloiksi.
- Ota valmiiksi 6 lasia tai maljaa. Lisää pohjalle ensin vaniljatäyte, seuraavaksi kahviin tai kaakaoon keksit ja sitten suklaatäytettä. Ripottele päälle Kinder Bueno paloja. Lisää toinen kerros keksejä ja vaniljatäytettä.
- Koristele lopuksi Kinder Bueno -palasilla tai muilla suklaaherkuilla.