use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

KINDER TRIFLE

Tämä jälkiruoka saa ihanan makunsa Kinderistä. Koostumuksesta saa pehmeän täyteläisen Floran ja Cremè Bonjourin tuotteilla. Ihanat rouskuvat suklaapalat löytyvät täytteiden välistä. Kahviin kastetut keksit tuovat sopivaa lisämakua herkkuun. Jos et pidä kahvin mausta, voit hyvin kastaa keksit esimerkiksi kaakaossa.
  • Valmiina ajoissa20 minuutit
  • Annosta 6
recipe image KINDER TRIFLE

Ainekset

  • 1 prk (200g) Cremè Bonjour maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 prk (2,5dl) Flora Vispiä
  • 3 rkl tomusokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 75 g maitosuklaata
  • 12 kpl keksejä (esim. Marie)
  • 1 dl kahvia tai kaakaota
  • 2 Kinder Bueno patukkaa

      Ohjeet

      1. Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja lisää se vaahdon joukkoon. Vatkaa tasaiseksi. Lisää joukkoon tomu- ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi.
      2. Siirrä puolet täytteestä erilliseen kulhoon ja sulata suklaa. Lisää sulatettu suklaa sekaan ja sekoita tasaiseksi. Nyt valmiina ovat sekä vaniljainen että suklainen täyte.
      3. Pilko Kinder Bueno paloiksi.
      4. Ota valmiiksi 6 lasia tai maljaa. Lisää pohjalle ensin vaniljatäyte, seuraavaksi kahviin tai kaakaoon keksit ja sitten suklaatäytettä. Ripottele päälle Kinder Bueno paloja. Lisää toinen kerros keksejä ja vaniljatäytettä.
      5. Koristele lopuksi Kinder Bueno -palasilla tai muilla suklaaherkuilla.