PAISTETUT TORTELLINIT JA PARSAA SAVUPAPRIKAKERMASSA
Tuorepasta valmistuu todella nopeasti. Pastanyyttien kevyt ruskistaminen tuo lisää makua ja herkullisen ulkonäön. Vihanneksia kannattaa valita saatavuuden ja sesongin mukaan.
Ruoanlaitto
Valmistusaika
Annosta 4

Ainekset
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl voita
- 500 g tortellini-tuorepastaa
- 2 dl vettä
- 100 g vihreää parsaa, paloina
- 1 rs Crème Bonjour Paahdettu paprika tuorejuustoa
- mustapippuria
- 1 dl tuoreita yrttejä silputtuna
- 4 rkl parmesaanijuustoa raastettuna
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 1 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 1 mg |
Ohjeet
- Varaa kannellinen kattila tai paistokasari ja kaikki ainekset valmiiksi. Tarvittaessa kattilan voi peittää vaikka alumiinifoliolla.
- Kuumenna oliiviöljy kattilassa, lisää voi ja anna ruskistua kevyesti. Lisää kattilaan täytetyt tuorepastat. Anna pastanyyttien ruskistua kevyesti ja kääntele pastoja muutaman kerran.
- Lisää kattilaan parsat ja vesi, peitä kannella. Pastat ja parsa höyrystyvät sopivan kypsiksi 2-3 minuutissa.
- Sekoita tuorejuusto kuuman pastan joukkoon ja kääntele ainekset tasaiseksi kermaiseksi ateriaksi.
- Viimeistele karkeaksi silputuilla yrteillä sekä raastetulla parmesaanijuustolla.