Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

PAISTETUT TORTELLINIT JA PARSAA SAVUPAPRIKAKERMASSA

Tuorepasta valmistuu todella nopeasti. Pastanyyttien kevyt ruskistaminen tuo lisää makua ja herkullisen ulkonäön. Vihanneksia kannattaa valita saatavuuden ja sesongin mukaan.
  • Ruoanlaitto
  • Valmistusaika
  • Annosta 4
recipe image PAISTETUT TORTELLINIT JA PARSAA SAVUPAPRIKAKERMASSA

Ainekset

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl voita
  • 500 g tortellini-tuorepastaa
  • 2 dl vettä
  • 100 g vihreää parsaa, paloina
  • 1 rs Crème Bonjour Paahdettu paprika tuorejuustoa
  • mustapippuria
  • 1 dl tuoreita yrttejä silputtuna
  • 4 rkl parmesaanijuustoa raastettuna
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)1 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)1 mg

Ohjeet

  1. Varaa kannellinen kattila tai paistokasari ja kaikki ainekset valmiiksi. Tarvittaessa kattilan voi peittää vaikka alumiinifoliolla.
  2. Kuumenna oliiviöljy kattilassa, lisää voi ja anna ruskistua kevyesti. Lisää kattilaan täytetyt tuorepastat. Anna pastanyyttien ruskistua kevyesti ja kääntele pastoja muutaman kerran.
  3. Lisää kattilaan parsat ja vesi, peitä kannella. Pastat ja parsa höyrystyvät sopivan kypsiksi 2-3 minuutissa.
  4. Sekoita tuorejuusto kuuman pastan joukkoon ja kääntele ainekset tasaiseksi kermaiseksi ateriaksi.
  5. Viimeistele karkeaksi silputuilla yrteillä sekä raastetulla parmesaanijuustolla.