use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

RED VELVET MUFFINSSIT

Näyttävän punaiset ja syntisen herkulliset Red velvet kuppikakut kruunataan ihanalla vaaleanpunaisella kuorrutuksella.
  • Valmiina ajoissa1 tuntia
  • Annosta 20
recipe image RED VELVET MUFFINSSIT

Ainekset

  • 2 kananmunaa
  • 2 1/2 dl sokeria
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • Ripaus suolaa
  • 100 g margariinia
  • 1 dl Flora Kuohu
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1-2 rkl punaista elintarvikeväriä
Kuorrutus
  • 50 g margariinia
  • 1 dl tomusokeria
  • 200 g Crème Bonjour maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 rkl sitruunamehua

      Ohjeet

      1. Vaahdota munat ja sokeri.
      2. Sekoita kuivat ainekset keskenään.
      3. Kääntele munien ja sokerin joukkoon sulatettu margariini, Flora Kuohu ja viinietikka sekä kuivat ainekset. Lisää joukkoon viimeisenä punainen elintarvikeväri ja sekoita.
      4. Täytä pienet muffinssivuoat niin, että taikinaa on vuoassa noin 2/3. Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä.
      5. Vatkaa huoneenlämpöinen margariini ja tomusokeri keskenään ja lisää sitten maustamaton tuorejuusto ja sitruunamehu. Pursota kuorrute muffinnien päälle.
      Vinkki! Värjää puolet kuorrutteesta punaisella värillä.