Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

RIESKARULLAT KATKARAPUTÄYTTEELLÄ

Rieskarullat katkaraputäytteellä ovat mainio lisä juhlien tarjoilupöytään tai alkupalaksi illalliselle.

Mausta rieskarullat Crème Bonjour Katkarapu -tuorejuustolla!
  • Ruoanlaitto
  • Valmistusaika
  • Annosta 4
recipe image RIESKARULLAT KATKARAPUTÄYTTEELLÄ

Ainekset

  • 200 g Crème Bonjour Katkarapu -tuorejuustoa
  • 200 g katkarapuja
  • 1 rkl limemehua
  • nippu tuoretta korianteria
  • 3 neliskanttista lapinrieskaa
Energy (kcal)36 kcal
Energy (kJ)152 kJ
Protein (g)6.8 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.8 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.8 g
Sugar (g)0.1 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.5 g
Saturated fat (g)0.1 g
Unsaturated fat (g)0.1 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.1 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)63 mg
Sodium (mg)283 mg
Salt (g)0.71 g
Vitamin A (IU)93 IU
Vitamin C (mg)1.1 mg
Calcium (mg)28 mg
Iron (mg)0.11 mg
Potassium (mg)61 mg

Ohjeet

  1. Valuta katkaravut huolellisesti. Sekoita täyte tuorejuustosta ja katkaravuista. Mausta limenmehulla ja hienonnetulla tuoreella korianterilla.
  2. Levitä täyte rieskojen päälle tasaiseksi kerrokseksi, asettele päälle korianterinlehtiä ja kääri rieskat rullalle. Anna rullien levätä jääkaapissa kelmun alla ainakin 30 minuuttia ennen tarjoilua.
  3. Leikkaa rullat neljään osaan ja tarjoile sellaisenaan tai salaatin kera.