Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

TOFFEEKAKKU

Toffeekakku tuo luksusta arkeen ja juhlapöytään. Crème Bonjour Maustamaton tuorejuusto mehevöittää kakun.
  • Ruoanlaitto
  • Valmistusaika
  • Annosta 6
recipe image TOFFEEKAKKU

Ainekset

  • 250 g Crème Bonjour voi & rypsiöljy normaalisuolainen
  • 3 dl ruokosokeria
  • 2 kananmunaa
  • 200 g Crème Bonjour maustamaton tuorejuustoa
  • 7 dl spelttijauhoa
  • 1,5 tl leivinjauhetta
  • 2 tl aitoa vaniljaa
  • 1/2 murskattua anista
  • Vuoan voiteluun korppujauhoja ja Voi & rypsiöljy levitettä
  • Koristeluun tomusokeria ja kaunis ruusu
Energy (kcal)200 kcal
Energy (kJ)838 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)50.2 g
Carbohydrate excl. fibre (g)50.2 g
Sugar (g)49.6 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)100 mg
Salt (g)0.25 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)98 mg
Iron (mg)0.33 mg
Potassium (mg)15 mg

Ohjeet

  1. Aloita toffeekakku voitelemalla ja leivittämällä kakkuvuoka. Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen.
  2. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja ruokosokeri hyvin sekaisin. Lisää kanamunat yksitellen. Lisää seoksen joukkoon Crème Bonjour Maustamaton -tuorejuusto ja sekoita taikina sileäksi.
  3. Murskaa aniksen siemenet morttelissa. Lisää jauhojen joukkoon leivinjauhe, murskattu anis sekä vanilja. Lisää jauhot erissä taikinaan.
  4. Kaada taikina kakkuvuokaan. Kypsennä toffeekakkua 180 asteessa n. 1 h ajan, kunnes kakun keskelle työnnettyyn tikkuun ei enää tartu taikinaa.