LOHIRULLAT TUOREJUUSTOLLA
Lohirullat tuorejuustolla sopivat alkupalaksi tai pikkusuolaiseksi. Makua tuo Crème Bonjour Piparjuuri -tuorejuusto
- Valmiina ajoissa
- Annosta 10
Ainekset
- 2 prk Crème Bonjour piparjuuri tuorejuustoa
- kylmäsavu- tai graavilohta
- suolakeksejä
- ruohosipulia koristeluun
Ohjeet
- Levitä pöydälle tuorekelmua. Lusikoi purkillinen Crème Bonjour Piparjuuri -tuorejuustoa kelmulle. Peitä toisella kelmulla ja kauli ohueksi levyksi.
- Avaa päällimmäinen kelmu. Asettele lohisiivuja tuorejuuston päälle. Peitä jälleen kelmulla. Käännä ympäri. Avaa kelmu ja leikkaa reilusti ruohosipulia tuorejuuston päälle.
- Rullaa kelmun avulla tiukaksi rullaksi. Leikkaa rulla ohuiksi, noin parin sentin paloiksi. Asettele suolakeksejä tarjottimelle. Nostele lohirullat keksien päälle. Koristele ruohosipulilla.