use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

TOFFEEKAKKU

Toffeekakku tuo luksusta arkeen ja juhlapöytään. Crème Bonjour Maustamaton tuorejuusto mehevöittää kakun.
  • Annosta 6
recipe image TOFFEEKAKKU

Ainekset

  • 250 g Crème Bonjour voi & rypsiöljy normaalisuolainen
  • 3 dl ruokosokeria
  • 2 kananmunaa
  • 200 g Crème Bonjour maustamaton tuorejuustoa
  • 7 dl spelttijauhoa
  • 1,5 tl leivinjauhetta
  • 2 tl aitoa vaniljaa
  • 1/2 murskattua anista
Lisäksi
  • Vuoan voiteluun korppujauhoja ja Voi & rypsiöljy levitettä
  • Koristeluun tomusokeria ja kaunis ruusu

      Ohjeet

      1. Aloita toffeekakku voitelemalla ja leivittämällä kakkuvuoka. Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen.
      2. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja ruokosokeri hyvin sekaisin. Lisää kanamunat yksitellen. Lisää seoksen joukkoon Crème Bonjour Maustamaton -tuorejuusto ja sekoita taikina sileäksi.
      3. Murskaa aniksen siemenet morttelissa. Lisää jauhojen joukkoon leivinjauhe, murskattu anis sekä vanilja. Lisää jauhot erissä taikinaan.
      4. Kaada taikina kakkuvuokaan. Kypsennä toffeekakkua 180 asteessa n. 1 h ajan, kunnes kakun keskelle työnnettyyn tikkuun ei enää tartu taikinaa.