use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

UNELMATORTTU

Kääretorttu on yksi perinteikkäimmistä suomalaisista seuralaisista kahville. Varsinkin lasten suosikki on yksinkertainen unelmatorttu. Täyte tähän helppoon ja nopeaan leivonnaiseen valmistuu yleensä pelkästä voista ja sokerista, mutta tässä kääretorttuohjeessa Unelmatorttu täytetään myös Crème Bonjour Maustamaton -tuorejuustolla!
  • Annosta 8
recipe image UNELMATORTTU

Ainekset

Pohja
  • 4 kananmunaa
  • 1 dl sokeria
  • 0,5 dl perunajauhoja
  • 0,5 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 dl kaakaojauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl vaniljasokeria
Täyte
  • 150 g voita
  • 2 dl tomusokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 kananmunankeltuainen
  • 200 g Crème Bonjour maustamaton tuorejuustoa

      Ohjeet

      1. Valmista ensin kääretorttupohja: vaahdota sokeri ja munat kuohkeaksi ja lisää sitten kuivat aineet huolelliseti käännellen.
      2. Paista kääretorttupohja nopeasti 225 asteisessa uunissa n. 8 minuuttia.
      3. Valmista unelmatorttutäyte vatkaamalla voi ja sokerit vaahdoksi ja lisämällä sitten keltuainen sekä Crème Bonjour Maustamaton -tuorejuusto.
      4. Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle ja kääri kääretorttu rullalle leivinpaperin avulla. Leikkaa kääretorttu viipaleiksi.