Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

PASTA ALA CREME BONJOUR VALKOSIPULI

Maailman kermaisin pasta syntyy Créme Bonjour valkosipulituorejuustosta! Tämä muutaman raaka-aineen pasta on maukas ja täyteläinen arjen pelastaja, joka valmistuu nopeasti.
  • Ruoanlaitto
  • Valmistusaika
  • Annosta 4
recipe image PASTA ALA CREME BONJOUR VALKOSIPULI

Ainekset

  • 300 g spagettia tai kuivapastaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tuore punainen chili
  • 2 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 rs Crème Bonjour Valkosipuli tuorejuustoa
  • 1,5 dl pastan keitinvettä
  • 1 dl yrttejä silputtuna
Energy (kcal)280 kcal
Energy (kJ)1170 kJ
Protein (g)9.8 g
Carbohydrate incl. fibre (g)56.3 g
Carbohydrate excl. fibre (g)53.8 g
Sugar (g)2.1 g
Fibre (g)2.5 g
Fat (g)1.1 g
Saturated fat (g)0.2 g
Unsaturated fat (g)0.6 g
Monounsaturated fat (g)0.1 g
Polyunsaturated fat (g)0.4 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)5 mg
Salt (g)0.01 g
Vitamin A (IU)22 IU
Vitamin C (mg)3.1 mg
Calcium (mg)17 mg
Iron (mg)1.02 mg
Potassium (mg)177 mg

Ohjeet

  1. Mittaa 2 litraa vettä reilun kokoiseen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää 2 tl suolaa.
  2. Lisää kuivapastat kiehuvaan veteen ja keitä ilman kantta pakkauksen ohjeen mukaan, noin 6-8 minuuttia. Ota keitinvettä sivuun 1½ dl viimeistelyä varten.
  3. Leikkaa chilipaprika puoliksi pituussuuntaan ja poista siemenet sekä valkoiset siemenkiinnikkeet. Jos haluat ruuasta selkeästi tulisen, voit hienontaa chilin kokonaisena.
  4. Valuta pasta ja kuumenna paistinpannulla oliiviöljy. Lisää hienonnettu chili sekä keitetty pasta.
  5. Lisää joukkoon Créme Bonjour valkosipulituorejuusto, rouhittu mustapippuri sekä pastan keitinvesi.
  6. Sekoita ainekset pannulla tasaisen mehukkaaksi ateriaksi.
  7. Viimeistele karkeaksi silputuilla tuoreilla yrteillä.