PASTA ALA CREME BONJOUR VALKOSIPULI
Maailman kermaisin pasta syntyy Créme Bonjour valkosipulituorejuustosta! Tämä muutaman raaka-aineen pasta on maukas ja täyteläinen arjen pelastaja, joka valmistuu nopeasti.
Annosta 4

Ainekset
- 300 g spagettia tai kuivapastaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 tuore punainen chili
- 2 tl rouhittua mustapippuria
- 1 rs Crème Bonjour Valkosipuli tuorejuustoa
- 1,5 dl pastan keitinvettä
- 1 dl yrttejä silputtuna
Energy (kcal) | 280 kcal |
Energy (kJ) | 1170 kJ |
Protein (g) | 9.8 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 56.3 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 53.8 g |
Sugar (g) | 2.1 g |
Fibre (g) | 2.5 g |
Fat (g) | 1.1 g |
Saturated fat (g) | 0.2 g |
Unsaturated fat (g) | 0.6 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.1 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.4 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 5 mg |
Salt (g) | 0.01 g |
Vitamin A (IU) | 22 IU |
Vitamin C (mg) | 3.1 mg |
Calcium (mg) | 17 mg |
Iron (mg) | 1.02 mg |
Potassium (mg) | 177 mg |
Ohjeet
- Mittaa 2 litraa vettä reilun kokoiseen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää 2 tl suolaa.
- Lisää kuivapastat kiehuvaan veteen ja keitä ilman kantta pakkauksen ohjeen mukaan, noin 6-8 minuuttia. Ota keitinvettä sivuun 1½ dl viimeistelyä varten.
- Leikkaa chilipaprika puoliksi pituussuuntaan ja poista siemenet sekä valkoiset siemenkiinnikkeet. Jos haluat ruuasta selkeästi tulisen, voit hienontaa chilin kokonaisena.
- Valuta pasta ja kuumenna paistinpannulla oliiviöljy. Lisää hienonnettu chili sekä keitetty pasta.
- Lisää joukkoon Créme Bonjour valkosipulituorejuusto, rouhittu mustapippuri sekä pastan keitinvesi.
- Sekoita ainekset pannulla tasaisen mehukkaaksi ateriaksi.
- Viimeistele karkeaksi silputuilla tuoreilla yrteillä.