use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

FRITEERATUT AVOKADOT

Friteeratut avokadot sopivat sekä naposteluun, että lisukkeeksi illallispöytään. Creme Bonjourin Valkosipuli-tuorejuusto kruunaa makuelämyksen.
  • Annosta 4
recipe image FRITEERATUT AVOKADOT

Ainekset

  • 3 avokadoa
  • 1 limen mehu
Frittitaikina
  • 2 dl jauhoja
  • 2 dl kylmää kivennäisvettä
  • 2 rkl leivinjauhetta
  • 1 l ruokaöljyä friteeraamiseen
Dippikastike
  • 200 g Crème Bonjour valkosipuli tuorejuustoa
  • suolaa ja pippuria
  • 1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
  • 1 rkl tuoretta oreganoa hienonnettuna
  • salaatinlehtiä

      Ohjeet

      1. Sekoita frittitaikinan ainekset yhteen.
      2. Halkaise avokadot kahtia, poista kivi ja kuori. Leikkaa lohkoiksi ja mausta limen mehulla, suolalla ja pippurilla.
      3. Pehmennä Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuustoa hieman lusikalla sekoittaen, lisää joukkoon paahdetut seesaminsiemenet ja oregano.
      4. Laita öljy kattilaan ja kuumenna liedellä 160 asteeseen, tai käytä rasvakeitintä, jos sinulla on sellainen. Kasta avokadolohkoja frittitaikinaan ja paista niitä muutama minuutti, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.
      5. Tarjoile salaatinlehdillä dipin kanssa.