GLUTEENITON PIZZAPOHJA
Gluteeniton pizzapohja psylliumilla valmistuu yhtä nopeasti kuin perinteinen pizzapohja hiivalla. Lisäksi gluteeniton pizzapohja sopii varmasti kaikkien ruokailijoiden vatsoille.
Vaikka aluksi uusien raaka-aineiden hyödyntäminen voi tuntua haastavalta, on gluteeniton pizzapohja ilman hiivaa todella helppo tehdä: kuitupitoinen ratamonsiementen kuorista tehty psyllium antaa gluteenittomalle pizzapohjataikinalle tarvittavaa sitkoa ja Crème Bonjour -tuorejuusto kaivattua pehmeyttä.
Vaikka aluksi uusien raaka-aineiden hyödyntäminen voi tuntua haastavalta, on gluteeniton pizzapohja ilman hiivaa todella helppo tehdä: kuitupitoinen ratamonsiementen kuorista tehty psyllium antaa gluteenittomalle pizzapohjataikinalle tarvittavaa sitkoa ja Crème Bonjour -tuorejuusto kaivattua pehmeyttä.
- Valmiina ajoissa
- Annosta 8
Ainekset
- 500 g juustoraastetta
- 200 g Crème Bonjour Yrttitarha -tuorejuustoa
- 4 rkl majoneesia
- 2 dl mantelijauhoja
- 2 rkl psylliumia
- 2 kananmunaa
Ohjeet
- Sekoita pohjan ainekset ja levitä massa leivinpaperille pellin päälle.
- Paista pohjaa 225 -asteisessa uunissa n. 15 min tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
- Levitä haluamasi täytteet paistetut pohjan päälle ja nauti.
Vinkki! Paistettu pohja maistuu myös sellaisenaan vähähiilihydraattisena ja gluteenittomana leipänä.