use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

GLUTEENITON PIZZAPOHJA

Gluteeniton pizzapohja psylliumilla valmistuu yhtä nopeasti kuin perinteinen pizzapohja hiivalla. Lisäksi gluteeniton pizzapohja sopii varmasti kaikkien ruokailijoiden vatsoille.
Vaikka aluksi uusien raaka-aineiden hyödyntäminen voi tuntua haastavalta, on gluteeniton pizzapohja ilman hiivaa todella helppo tehdä: kuitupitoinen ratamonsiementen kuorista tehty psyllium antaa gluteenittomalle pizzapohjataikinalle tarvittavaa sitkoa ja Crème Bonjour -tuorejuusto kaivattua pehmeyttä.
  • Valmiina ajoissa1 tuntia
  • Annosta 8
recipe image GLUTEENITON PIZZAPOHJA

Ainekset

  • 500 g juustoraastetta
  • 200 g Crème Bonjour Yrttitarha -tuorejuustoa
  • 4 rkl majoneesia
  • 2 dl mantelijauhoja
  • 2 rkl psylliumia
  • 2 kananmunaa

      Ohjeet

      1. Sekoita pohjan ainekset ja levitä massa leivinpaperille pellin päälle.
      2. Paista pohjaa 225 -asteisessa uunissa n. 15 min tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
      3. Levitä haluamasi täytteet paistetut pohjan päälle ja nauti.
      Vinkki! Paistettu pohja maistuu myös sellaisenaan vähähiilihydraattisena ja gluteenittomana leipänä.