use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

PAAHDETULLA PAPRIKALLA MAUSTETTU KALA-ÄYRIÄISKEITTO

Reseptiä on helppo muokata vaihtamalla kasviksia sesonkien mukaan. Kokeile keiton joukkoon esimerkiksi parsaa tai nokkosta. Jätä vihannekset rohkeasti reiluiksi paloiksi ja kypsennä sopivan rapeiksi.
  • Valmiina ajoissa25 minuutit
  • Annosta 4
recipe image PAAHDETULLA PAPRIKALLA MAUSTETTU KALA-ÄYRIÄISKEITTO

Ainekset

  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 200 g erivärisiä paprikoita, suikaleina
  • 1 iso sipuli kuutioituna
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 6 dl kala- tai kanalientä
  • 300 g kikherneitä, kypsänä ja valutettuna
  • 200 g kesäkurpitsaa, ohuina viipaleina
  • 1 rs Crème Bonjour Paahdettu paprika tuorejuustoa
  • 400 g lohikuutioita
  • 100 g katkarapuja
  • suolaa ja mustapippuria
  • puolikas ruukku basilikaa ja lehtipersiljaa

      Ohjeet

      1. Kuumenna oliiviöljy paksupohjaisessa kattilassa ja lisää paprikasuikaleet ja sipulit. Kuullota noin 5 minuuttia kunnes vihannekset pehmenevät ja lisää joukkoon liemi ja kuumenna kiehuvaksi.
      2. Anna hautua muutama minuutti ja lisää valutetut kikherneet sekä tuorejuusto. Kuumenna jälleen kiehuvaksi.
      3. Lisää joukkoon lohikuutiot sekä katkaravut. Kala ja äyriäiset kypsyvät muutamassa minuutissa ja keitto on valmista nautittavaksi.
      4. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele keitto karkeaksi silputulla basilikalla ja persiljalla.