Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

VALKOINEN PIZZA TUOREJUUSTOLLA JA GRAAVILOHELLA

Hemmottele vieraitasi tällä ylellisellä valkoisella pizzalla, joka täytetään pikkelöidyllä punasipulilla, graavilohella ja Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuustolla.
  • 30 minuutit
recipe image VALKOINEN PIZZA TUOREJUUSTOLLA JA GRAAVILOHELLA

Ainekset

  • 2 punasipulia kuorittuina ja viipaloituina
  • 1 dl sokeria
  • 0,5 dl etikkaa 12%
  • 1 dl vettä
  • 2 valmispizzapohjaa
  • 1 rs Crème Bonjour Oliivi & Yrtit tuorejuustoa
  • 200 g graavattua lohta
  • ruukku tuoreita yrttejä
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Ohjeet

  1. Keitä sokeri, etikka ja vesi kattilassa.
  2. Ota lämpö pois ja lisää sipuli. Anna jäähtyä.
  3. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  4. Levitä pizzapohjan päälle tuorejuusto ja paista uunissa noin 10 minuuttia.
  5. Lisää graavilohi, pikkelöidyt punasipulit ja tuoreet yrtit pizzan päälle.