VALKOINEN PIZZA TUOREJUUSTOLLA JA GRAAVILOHELLA
Hemmottele vieraitasi tällä ylellisellä valkoisella pizzalla, joka täytetään pikkelöidyllä punasipulilla, graavilohella ja Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuustolla.

Ainekset
- 2 punasipulia kuorittuina ja viipaloituina
- 1 dl sokeria
- 0,5 dl etikkaa 12%
- 1 dl vettä
- 2 valmispizzapohjaa
- 1 rs Crème Bonjour Oliivi & Yrtit tuorejuustoa
- 200 g graavattua lohta
- ruukku tuoreita yrttejä
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Ohjeet
- Keitä sokeri, etikka ja vesi kattilassa.
- Ota lämpö pois ja lisää sipuli. Anna jäähtyä.
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Levitä pizzapohjan päälle tuorejuusto ja paista uunissa noin 10 minuuttia.
- Lisää graavilohi, pikkelöidyt punasipulit ja tuoreet yrtit pizzan päälle.