use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

PASTA ALA CREME BONJOUR VALKOSIPULI

Maailman kermaisin pasta syntyy Créme Bonjour valkosipulituorejuustosta! Tämä muutaman raaka-aineen pasta on maukas ja täyteläinen arjen pelastaja, joka valmistuu nopeasti.
  • Valmiina ajoissa10 minuutit
  • Annosta 4
recipe image PASTA ALA CREME BONJOUR VALKOSIPULI

Ainekset

  • 300 g spagettia tai kuivapastaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tuore punainen chili
  • 2 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 rs Crème Bonjour Valkosipuli tuorejuustoa
  • 1,5 dl pastan keitinvettä
  • 1 dl yrttejä silputtuna

      Ohjeet

      1. Mittaa 2 litraa vettä reilun kokoiseen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää 2 tl suolaa.
      2. Lisää kuivapastat kiehuvaan veteen ja keitä ilman kantta pakkauksen ohjeen mukaan, noin 6-8 minuuttia. Ota keitinvettä sivuun 1½ dl viimeistelyä varten.
      3. Leikkaa chilipaprika puoliksi pituussuuntaan ja poista siemenet sekä valkoiset siemenkiinnikkeet. Jos haluat ruuasta selkeästi tulisen, voit hienontaa chilin kokonaisena.
      4. Valuta pasta ja kuumenna paistinpannulla oliiviöljy. Lisää hienonnettu chili sekä keitetty pasta.
      5. Lisää joukkoon Créme Bonjour valkosipulituorejuusto, rouhittu mustapippuri sekä pastan keitinvesi.
      6. Sekoita ainekset pannulla tasaisen mehukkaaksi ateriaksi.
      7. Viimeistele karkeaksi silputuilla tuoreilla yrteillä.