PASTA ALA CREME BONJOUR VALKOSIPULI
Maailman kermaisin pasta syntyy Créme Bonjour valkosipulituorejuustosta! Tämä muutaman raaka-aineen pasta on maukas ja täyteläinen arjen pelastaja, joka valmistuu nopeasti.
- Valmiina ajoissa
- Annosta 4
Ainekset
- 300 g spagettia tai kuivapastaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 tuore punainen chili
- 2 tl rouhittua mustapippuria
- 1 rs Crème Bonjour Valkosipuli tuorejuustoa
- 1,5 dl pastan keitinvettä
- 1 dl yrttejä silputtuna
Ohjeet
- Mittaa 2 litraa vettä reilun kokoiseen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää 2 tl suolaa.
- Lisää kuivapastat kiehuvaan veteen ja keitä ilman kantta pakkauksen ohjeen mukaan, noin 6-8 minuuttia. Ota keitinvettä sivuun 1½ dl viimeistelyä varten.
- Leikkaa chilipaprika puoliksi pituussuuntaan ja poista siemenet sekä valkoiset siemenkiinnikkeet. Jos haluat ruuasta selkeästi tulisen, voit hienontaa chilin kokonaisena.
- Valuta pasta ja kuumenna paistinpannulla oliiviöljy. Lisää hienonnettu chili sekä keitetty pasta.
- Lisää joukkoon Créme Bonjour valkosipulituorejuusto, rouhittu mustapippuri sekä pastan keitinvesi.
- Sekoita ainekset pannulla tasaisen mehukkaaksi ateriaksi.
- Viimeistele karkeaksi silputuilla tuoreilla yrteillä.