use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

SITRUUNARISOTTO

Sitruunarisottossa yhdistyvät sitruunan kirpeys ja tuorejuuston ihanan pehmeä kermaisuus. Tarjoile sitruunarisotto sienisalaatin kera.
  • Valmiina ajoissa30 minuutit
  • Annosta 4
recipe image SITRUUNARISOTTO

Ainekset

  • 2 rkl Flora Culinessea
  • 1 sipuli
  • 400 g risottoriisiä
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 l kasvislientä
  • 1 sitruuna
  • 200 g Crème Bonjour Kantarelli tuorejuustoa
  • 1 dl raastettua parmesaania
  • 1 parsakaali
  • Suolaa
  • Pippuria
Sienisalaatti
  • 10-15 herkkusientä
  • 2 salottisipulia
  • 1/2 ruukkua persiljaa
  • Suolaa
  • Pippuria

      Ohjeet

      1. Hienonna sipulit ja kuulota ne pannulla Flora Culinessessa. Lisää riisi ja anna paistua hetken. Lisää viini ja anna sen kiehua kasaan. Lisää kasvisliemi joukkoon pienissä osissa samalla sekoittaen. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
      2. Lisää joukkoon sitruunan mehu ja raastettu kuori, Crème Bonjour Kantarelli -tuorejuusto ja parmesanjuusto. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita mukaan pieniä paloja parsakaalia ja kuumenna.
      3. Tarjoile viipaloitujen herkkusienten, salottisipulin ja persiljan kera.