use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

KATKARAPUTÄYTE

Katkaraputäyte sopii erinomaisesti esimerkiksi uuniperuneiden, saaristolaisleivän tai suolaisten vohvelien kanssa nautittavaksi.
  • Annosta 10
recipe image KATKARAPUTÄYTE

Ainekset

  • 180 g pakastekatkarapuja
  • 1 purkki Crème Bonjour Katkarapu tuorejuustoa
  • 150 g ranskankermaa
  • 1 tl suolaa
  • Ripaus valkopippuria
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 1-2 tl sitruunan mehua
  • 2 tl sokeria

      Ohjeet

      1. Sulata katkaravut.
      2. Sekoita keskenään tuorejuusto ja ranskankerma.
      3. Hienonna tilli ja lisää sekaan.
      4. Lisää täytteeseen vielä mausteet ja sitruunan puristettu mehu, sekä sulaneet katkaravut ja sekoita tasaiseksi.
      5. Nauti joko suolaisten vohveleiden kanssa tai esimeriksi saaristolaislimpun tai uuniperunoiden kera.