use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

VALKOINEN PIZZA TUOREJUUSTOLLA JA GRAAVILOHELLA

Hemmottele vieraitasi tällä ylellisellä valkoisella pizzalla, joka täytetään pikkelöidyllä punasipulilla, graavilohella ja Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuustolla.
recipe image VALKOINEN PIZZA TUOREJUUSTOLLA JA GRAAVILOHELLA

Ainekset

Pikkelöity punasipuli
  • 2 punasipulia kuorittuina ja viipaloituina
  • 1 dl sokeria
  • 0,5 dl etikkaa 12%
  • 1 dl vettä
Pizza
  • 2 valmispizzapohjaa
  • 1 rs Crème Bonjour Oliivi & Yrtit tuorejuustoa
  • 200 g graavattua lohta
  • ruukku tuoreita yrttejä

      Ohjeet

      1. Keitä sokeri, etikka ja vesi kattilassa.
      2. Ota lämpö pois ja lisää sipuli. Anna jäähtyä.
      3. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
      4. Levitä pizzapohjan päälle tuorejuusto ja paista uunissa noin 10 minuuttia.
      5. Lisää graavilohi, pikkelöidyt punasipulit ja tuoreet yrtit pizzan päälle.