use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

ANTIPASTI-VOHVELIT

Nämä rapeat antipasti-vohvelit tarjotaan italialaiseen tyyliin prosciutton, Manchegon, viikunoiden ja Oliivi & Yrtit -tuorejuuston kera.
  • Valmiina ajoissa20 minuutit
  • Annosta 4
recipe image ANTIPASTI-VOHVELIT

Ainekset

Vohvelitaikina
  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 2,5 dl vettä
  • 2 dl maitoa
  • 1 dl margariinia sulatettuna
  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl Maizenaa
Päälle
  • 1 rs Crème Bonjour Oliivi & Yrtit tuorejuustoa
  • 4 siivua prosciuttoa
  • 2 viikunaa lohkoina
  • 1 pala Manchegoa raastettuna

      Ohjeet

      1. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola kulhossa. Vatkaa vesi, maito, kananmunat ja sulatettu margariini tasaiseksi taikinaksi.
      2. Paista vohvelit rapeiksi.
      3. Täytä vohvelit tuorejuustolla, prosciuttolla, viikunoilla ja Manchego-juustolla.