Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

UUNILOHI RUOHOSIPULITUOREJUUSTOLLA

Tuorejuuston kanssa kypsennetty uunilohi pysyy varmasti mehukkaana ja herkullisena. Reseptiä on helppo muokata käyttämällä eri tuorejuustoja tai sekoittamalla joukkoon esimerkiksi sinappia, kapriksia tai vaikkapa piparjuuritahnaa.
  • Ruoanlaitto
  • Valmistusaika
  • Ei saatavilla
recipe image UUNILOHI RUOHOSIPULITUOREJUUSTOLLA

Ainekset

  • 1 kg ruodoton lohifilee
  • 1 rkl suolaa
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 rs Crème Bonjour Ruohosipuli tuorejuustoa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl tuoretta tilliä
Energy (kcal)26 kcal
Energy (kJ)110 kJ
Protein (g)2.1 g
Carbohydrate incl. fibre (g)4.4 g
Carbohydrate excl. fibre (g)3.1 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)1.3 g
Fat (g)0.7 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.5 g
Monounsaturated fat (g)0.5 g
Polyunsaturated fat (g)0.1 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)191 mg
Salt (g)0.48 g
Vitamin A (IU)4556 IU
Vitamin C (mg)50.2 mg
Calcium (mg)125 mg
Iron (mg)3.93 mg
Potassium (mg)441 mg

Ohjeet

  1. Laita lohifilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, mausta pinta suolalla.
  2. Yhdistä Créme Bonjour ruohosipulituorejuusto, mustapippuri ja oliiviöljy sekoituskulhossa ja notkista ainekset tasaiseksi seokseksi.
  3. Levitä seos kalan pinnalle ja paista kuumassa uunissa 180 °C asteessa 15-18 minuuttia.
  4. Kala on parhaimmillaan, kun liha on lohkeavaa ja mehevän helakkaa.
  5. Viimeistele uunilohi karkeaksi leikatulla tillillä.