use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

PEKONIPASTA PAAHDETUILLA RUUSUKAALEILLA

Pekonipasta on helppo ja herkullinen koko perheen ruoka. Tässä pekonipastaohjeessa makuun syvyyttä tuovat herkullisiksi paahdetut ruusukaalit. Kermaisen lopputuloksen tämä pekonipasta saa maukkaasta Pekoni & Sipuli -tuorejuustosta.
  • Valmiina ajoissa30 minuutit
  • Annosta 4
recipe image PEKONIPASTA PAAHDETUILLA RUUSUKAALEILLA

Ainekset

  • 300 g ruusukaalia, halkaistuna
  • 100 g pekonia, suikaleina
  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl hunajaa
  • 0,5 tl suolaa
  • 250 g Pappardelle-pastaa
  • 1 rs Crème Bonjour Pekoni & Sipuli tuorejuustoa
  • 1 dl ruokakermaa
  • 1 dl parmesaania raastettuna
  • tuoretta ruohosipulia tai basilikaa hienonnettuna

      Ohjeet

      1. Mittaa kulhoon öljy, hunaja ja suola. Sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon halkaistut ruusukaalit ja sekoita.
      2. Levitä ruusukaalit leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä ruusukaalien päälle pekonisuikaleita. Paahda 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
      3. Keitä nauhapasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta lävikössä.
      4. Sekoita pannulla Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto ja ruokakerma. Kuumenna.
      5. Sekoita joukkoon valutettu pasta ja nosta seos tarjoiluvadille. Lisää joukkoon ruusukaaliseos.
      6. Viimeistele annos hienonnetuilla yrteillä sekä parmesaaniraasteella.