PEKONIPASTA PAAHDETUILLA RUUSUKAALEILLA
Pekonipasta on helppo ja herkullinen koko perheen ruoka. Tässä pekonipastaohjeessa makuun syvyyttä tuovat herkullisiksi paahdetut ruusukaalit. Kermaisen lopputuloksen tämä pekonipasta saa maukkaasta Pekoni & Sipuli -tuorejuustosta.
- Valmiina ajoissa
- Annosta 4
Ainekset
- 300 g ruusukaalia, halkaistuna
- 100 g pekonia, suikaleina
- 2 rkl öljyä
- 1 rkl hunajaa
- 0,5 tl suolaa
- 250 g Pappardelle-pastaa
- 1 rs Crème Bonjour Pekoni & Sipuli tuorejuustoa
- 1 dl ruokakermaa
- 1 dl parmesaania raastettuna
- tuoretta ruohosipulia tai basilikaa hienonnettuna
Ohjeet
- Mittaa kulhoon öljy, hunaja ja suola. Sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon halkaistut ruusukaalit ja sekoita.
- Levitä ruusukaalit leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä ruusukaalien päälle pekonisuikaleita. Paahda 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
- Keitä nauhapasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta lävikössä.
- Sekoita pannulla Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto ja ruokakerma. Kuumenna.
- Sekoita joukkoon valutettu pasta ja nosta seos tarjoiluvadille. Lisää joukkoon ruusukaaliseos.
- Viimeistele annos hienonnetuilla yrteillä sekä parmesaaniraasteella.