Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

GLUTEENITON PIZZAPOHJA

Gluteeniton pizzapohja psylliumilla valmistuu yhtä nopeasti kuin perinteinen pizzapohja hiivalla. Lisäksi gluteeniton pizzapohja sopii varmasti kaikkien ruokailijoiden vatsoille.
Vaikka aluksi uusien raaka-aineiden hyödyntäminen voi tuntua haastavalta, on gluteeniton pizzapohja ilman hiivaa todella helppo tehdä: kuitupitoinen ratamonsiementen kuorista tehty psyllium antaa gluteenittomalle pizzapohjataikinalle tarvittavaa sitkoa ja Crème Bonjour -tuorejuusto kaivattua pehmeyttä.
  • Ruoanlaitto
  • Valmistusaika
  • Annosta 8
recipe image GLUTEENITON PIZZAPOHJA

Ainekset

  • 500 g juustoraastetta
  • 200 g Crème Bonjour Yrttitarha -tuorejuustoa
  • 4 rkl majoneesia
  • 2 dl mantelijauhoja
  • 2 rkl psylliumia
  • 2 kananmunaa
Energy (kcal)396 kcal
Energy (kJ)1654 kJ
Protein (g)20.9 g
Carbohydrate incl. fibre (g)6.2 g
Carbohydrate excl. fibre (g)3.2 g
Sugar (g)1.3 g
Fibre (g)3.0 g
Fat (g)33.1 g
Saturated fat (g)14.1 g
Unsaturated fat (g)17.2 g
Monounsaturated fat (g)13.6 g
Polyunsaturated fat (g)3.6 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)66 mg
Sodium (mg)388 mg
Salt (g)0.97 g
Vitamin A (IU)626 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)517 mg
Iron (mg)1.35 mg
Potassium (mg)237 mg

Ohjeet

  1. Sekoita pohjan ainekset ja levitä massa leivinpaperille pellin päälle.
  2. Paista pohjaa 225 -asteisessa uunissa n. 15 min tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
  3. Levitä haluamasi täytteet paistetut pohjan päälle ja nauti.
Vinkki! Paistettu pohja maistuu myös sellaisenaan vähähiilihydraattisena ja gluteenittomana leipänä.