Helpot ja herkulliset cocktailpalat täyteläisellä hernetäytteellä ja pistaaseilla
Helpot ja herkulliset cocktailpalat herne- ja pistaasipähkinätäytteellä.
Valmistusaika15 minuutit
Annosta 24

Ainekset
Ainesosat:
- 1 paketti pieniä krustadeja (noin 24 kappaletta)
- ½ dl hienoksi raastettua Västerbotten-juustoa tai muuta kypsytettyä juustoa
- 2 dl herneitä
-
200g Maustamaton 200 g
- ½ sitruunan kuortan raastettuna
- Suolaa ja pippuria
- 1 rkl hienonnettuja suolattuja pistaasipähkinöitä
Ohjeet
Ohje:
- Raasta juustoa krustadien päälle ja paista noin 5 minuuttia 150 °C:ssa, ja anna sitten jäähtyä.
- Sekoita sulaneet herneet Crème Bonjourin kanssa ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunankuorella.
- Koristele pistaasipähkinöillä ja tuoreilla yrtteillä.




