use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Helpot ja herkulliset cocktailpalat täyteläisellä hernetäytteellä ja pistaaseilla

Helpot ja herkulliset cocktailpalat herne- ja pistaasipähkinätäytteellä.
  • Valmistusaika15 minuutit
  • Annosta 24
webimage-Creme-Bonjour-krsutader-for-website-recipes

Ainekset

Ainesosat:
  • 1 paketti pieniä krustadeja (noin 24 kappaletta)
  • ½ dl hienoksi raastettua Västerbotten-juustoa tai muuta kypsytettyä juustoa
  • 2 dl herneitä
  • 200g Maustamaton 200 g
  • ½ sitruunan kuortan raastettuna
  • Suolaa ja pippuria
  • 1 rkl hienonnettuja suolattuja pistaasipähkinöitä

      Ohjeet

      Ohje:
      1. Raasta juustoa krustadien päälle ja paista noin 5 minuuttia 150 °C:ssa, ja anna sitten jäähtyä.
      2. Sekoita sulaneet herneet Crème Bonjourin kanssa ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunankuorella.
      3. Koristele pistaasipähkinöillä ja tuoreilla yrtteillä.