use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

PEHMEÄ PASHA

Pääsiäispöydän klassikko pasha on perinteisesti valmistettu vain kermasta ja maitorahkasta, mutta kun mukaan vatkaa myös maustamatonta tuorejuustoamme, lopputulos on kuohkea ja raikas.
  • Annosta 8
recipe image PEHMEÄ PASHA

Ainekset

Pasha
  • 200 g Creme Bonjour maustamaton tuorejuustoa
  • 2,5 dl Flora Vispiä
  • 1 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 250 g maitorahkaa
  • 12 pehmeää kuivattua aprikoosia silputtuna
Koristeluun
  • 2 dl hedelmäpaloja, esimerkiksi appelsiinia
  • 1 rs syötäviä orvokkeja

      Ohjeet

      1. Siirrä pashaa varten Crème Bonjour Maustamaton -tuorejuusto, Flora Vispi sekä sokeri ja vaniljasokeri kulhoon ja vatkaa ne kuohkeaksi vaahdoksi.
      2. Sekoita maitorahka ja silputut aprikoosit joukkoon.
      3. Kaada pashaseos kostealla harsolla vuorattuun pasha-muottiin tai suodatinpaperilla vuorattuun siivilään. Peitä ja nosta muotti astiaan, johon pashasta irtoava neste pääsee vapaasti valumaan. Anna pashan tekeytyä yön yli jääkaapissa.
      4. Kumoa pasha lautaselle ja koristele se tuoreilla hedelmäpaloilla ja syötävillä kukilla.
      Käyttämätön keraaminen kukkaruukku toimii myös hyvin pasha-muottina, jos oikeaa muottia ei omasta keittiöstä löydy.