use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

RÖSTIPERUNAT TUOREJUUSTOLLA JA MÄDILLÄ

Röstiperunat ovat sveitsiläisiä perunakakkuja, joita alkujaan maanviljelijät söivät aamupalaksi.  Sittemmin röstiperunat ovat tulleet lisukkeiksi erilaisille pääruoille, vaikka monessa ravintolassa röstiperunat kuuluvat yhä myös viikonlopun brunssipöytään.

Tässä ohjeessa röstiperunat tarjoillaan pehmeän tuorejuuston kanssa ja koristellaan runsaalla lusikallisella mätiä!
  • Valmiina ajoissa25 minuutit
  • Annosta 4
recipe image RÖSTIPERUNAT TUOREJUUSTOLLA JA MÄDILLÄ

Ainekset

  • 10 perunaa karkeaksi raastettuna
  • 1 keltainen sipuli hienonnettuna
  • suolaa ja pippuria
  • ruokaöljyä tai margariinia
  • 1 rs Crème Bonjour Ruohosipuli tuorejuustoa
  • 1 prk mätiä (esim muikun tai siian)
  • 3 rkl ruohosipulia

      Ohjeet

      1. Yhdistä raastetut perunat ja hienonnettu sipuli ja purista ylimääräinen neste pois. Mausta suolalla ja pippurilla.
      2. Lämmitä ruokaöljy ja margariini pannussa keskilämmöllä ja annostele peruna-sipulisekoitus pannulle. Painele perunaröstejä kevyesti ja paista kullanruskeiksi molemmin puolin.
      3. Levitä reilusti tuorejuustoa valmiiden röstiperunoiden päälle. Lisää mäti sekä hienonnettu ruohosipuli.