Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

SUOLAISET MUFFINSSIT

Suolaiset muffinssit ovat loistava välipalavaihtoehto, joka taltuttaa nopeasti vähän suuremmankin nälän. Ihanan pehmeät ja mehevät muffinssit maistuvat ihan sellaisenaan, mutta sopivia täytteitäkin kannattaa kokeilla. Suolaiset muffinssit kinkulla, lohella tai vaikka katkaravuilla tuovat mukavaa vaihtelua!
  • Ruoanlaitto
  • Valmistusaika
  • Annosta 12
recipe image SUOLAISET MUFFINSSIT

Ainekset

  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 0.5 tl suolaa
  • 4 kananmunaa
  • 200 g Crème Bonjour Ruohosipuli tuorejuustoa
  • 1.5 dl vettä
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja silputtuna
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)2 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.2 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.2 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)72 mg
Salt (g)0.18 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)61 mg
Iron (mg)0.09 mg
Potassium (mg)0 mg

Ohjeet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Sekoita kuivat ainekset kulhossa. Sekoita munat, Créme Bonjour Ruohosipuli -tuorejuusto, vesi ja aurinkokuivatut tomaatit.
  3. Jaa taikina voidellulle muffinipellille ja paista uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.
  4. Täytä halutessasi muffinssit lohella, kinkulla tai katkaravuilla.