Gluteeniton pizzapohja

Gluteeniton pizzapohja psylliumista valmistuu helposti ja saa makua ja pehmeyttä tuorejuustosta.

8 annosta 8 annosta
30 - 60 min. 30 - 60 min.
Helppo Helppo

Gluteeniton pizzapohja -ainekset:

500 g juustoraastetta
1 pkt Crème Bonjour Yrttitarha -tuorejuustoa
4 rkl majoneesia
2 dl mantelijauhoa
2 rkl psylliumia (rakennetta parantava ratamonsiementen kuorista tehty jauhe)
2 kananmunaa

Gluteeniton pizzapohja ei kärsi hiivattomuudesta

Gluteeniton pizzapohja psylliumilla valmistuu yhtä nopeasti kuin perinteinen pizzapohja hiivalla. Lisäksi gluteeniton pizzapohja sopii varmasti kaikkien ruokailijoiden vatsoille.

Vaikka aluksi uusien raaka-aineiden hyödyntäminen voi tuntua haastavalta, on gluteeniton pizzapohja ilman hiivaa todella helppo tehdä: kuitupitoinen ratamonsiementen kuorista tehty psyllium antaa gluteenittomalle pizzapohjataikinalle tarvittavaa sitkoa ja Crème Bonjour -tuorejuusto kaivattua pehmeyttä.

Gluteeniton pizzapohja -ohje:

1. Sekoita pohjan ainekset ja levitä massa leivinpaperille pellin päälle.

2. Paista pohjaa 225 -asteisessa uunissa n. 15 min tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea.

3. Levitä haluamasi täytteet paistetut pohjan päälle ja nauti.

Kokeile gluteeniton pizzapohja -ohjetta, kun valmistat savulohipizzaa tai pizza biancoa.

Gluteeniton pizzapohja toimii myös sinihomejuusto-flatbreadissä, kanttarelli-flatbreadissä ja flatbread kanalla -ohjeessa!

Vinkki! Paistettu pohja maistuu myös sellaisenaan vähähiilihydraattisena ja gluteenittomana leipänä.

Crème Bonjour Yrttitarha -tuorejuusto

Crème Bonjour Yrttitarha -tuorejuusto