Kanasalaatti

Bloggareille asettamassamme Leftovers-haasteessa At Maria’s -blogin Maria päätyi tekemään edellispäivänä paistetuista kananfileistä ja keitetystä riisistä ruokaisan kanasalaatin, johon Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustolla kyllästetty kastike toi ihanaa täyteläisyyttä.

3-4 annosta 3-4 annosta

Kanasalaatti-ainekset:

n. 3 dl keitettyä riisiä
2-3 kypsennettyä kanafileeleikettä
1 omena
2 luomulehtisellerinvartta
parsakaalia
aurinkokuivattua tomaattia maun mukaan

Kastike
200 g Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
200 g kermaviiliä

Koristeluun
tuoretta persiljaa
aurinkokuivattua tomaattia

Kanasalaatti -ohje:

1. Pienistele kana, omena, selleri, parsakaali ja aurinkokuivatut tomaatit. 

2. Sekoita riisien kanssa. 

3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää salaattiin. 

4. Anna salaatin tekeytyä hetki jääkaapissa. 

5. Tarjoile kanasalaatti salaattipedillä. 

Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuusto

Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuusto