Kuningatarjuustokakku

Mehevän marjainen kuningatarjuustokakku saa lisämakua Crème Bonjour -tuorejuustosta. Tämän juustokakun koristelussa enemmän on enemmän!

8–12 palaa 8–12 palaa
aktiivinen: 30 min | passiivinen: 4 h aktiivinen: 30 min | passiivinen: 4 h

Kuningatarjuustokakku-ainekset:

Pohja:

200 g Bastogne-keksejä
75 g Crème Bonjour Voi & Rypsiöljy Gourmet -levitettä

Täyte:

4 liivatelehteä
2 rkl vettä tai sitruunamehua
2 tl vaniljasokeria
1 prk Crème Bonjour Maustamaton -tuorejuustoa
n. 1 ½ dl tomusokeria
4 rkl valitsemaasi marjahilloa
3,5 dl Flora Kuohua

Päälle:

marjoja
syötäviä kukkia

Kuningatarjuustokakku on marjainen kahvin seuralainen

Kuningatarjuustokakku Kuningatar-tuorejuustotäytteellä on herkullisen marjainen juustokakku, jonka makua voi halutessaan tasapainottaa sitruunalla.

Tässä kuningatarjuustokakkureseptissä juustokakkupohja valmistuu rapeista Bastogne-kekseistä.

Kuningatarjuustokakun koristelu ei tunne rajoja: käytä monipuolisesti erilaisia marjoja ja syötäviä kukkia!

Kuningatarjuustokakku-ohje:

1. Aloita kuningatarjuustokakku murentamalla keksit monitoimikoneessa. Sulata Crème Bonjour Voi & Rypsiöljy Gourmet -levite  ja sekoita keksimuruihin.

2. Pingoita leivinpaperi halkaisijaltaan n. 18 cm irtopohjavuokaan. Painele vuoan pohjalle keksimuruseos tiiviiksi kerrokseksi. Laita jääkaappiin n. 15 minuutiksi.

3. Liota liivatelehtiä väljässä, kylmässä vedessä pari minuuttia. Lämmitä vesi mikrossa. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois. Laita liivatteet lämpimän veden joukkoon. Sekoita kunnes liivatteet liukenevat.

4. Sekoita vaniljasokeri, Crème Bonjour Maustamaton -tuorejuusto, marjahillo ja siivilöity tomusokeri. Lisää joukkoon liivatteet.

5. Vatkaa Flora Kuohu vaahdoksi. Kääntele se muiden aineiden joukkoon.

6. Maista seosta ja lisää halutessasi enemmän sokeria.

7. Kaada seos keksipohjalle. Peitä kelmulla ja anna kuningatarjuustokakun hyytyä viileässä vähintään 4 tuntia.

8. Koristele kuningatarjuustokakku marjoilla ja syötävillä kukilla.

Crème Bonjour Kuningatar -tuorejuusto

Crème Bonjour Kuningatar -tuorejuusto