Lohirullat tuorejuustolla

Mausta herkulliset lohirullat Crème Bonjour Piparjuuri -tuorejuustolla!

n. 10 palaa n. 10 palaa
Helppo Helppo

Raaka-aineet:

2 prk Crème Bonjour Piparjuuri -tuorejuustoa
Kylmäsavu- tai graavilohta
Ruohosipulia

Lohirullat valmistusohje:

Levitä pöydälle tuorekelmua. Lusikoi purkillinen Crème Bonjour Piparjuuri -tuorejuustoa kelmulle. Peitä toisella kelmulla ja kauli ohueksi levyksi.

Avaa päällimmäinen kelmu. Asettele lohisiivuja tuorejuuston päälle. Peitä jälleen kelmulla. Käännä ympäri. Avaa kelmu ja leikkaa reilusti ruohosipulia tuorejuuston päälle.

Rullaa kelmun avulla tiukaksi rullaksi. Leikkaa rulla ohuiksi, noin parin sentin paloiksi. Asettele suolakeksejä tarjottimelle. Nostele lohirullat keksien päälle. Koristele ruohosipulilla.

Crème Bonjour Wasabi Twist -tuorejuusto

Crème Bonjour Wasabi Twist -tuorejuusto

Crème Bonjour Wasabi Twist -tuorejuustolla terävää potkua ruokiin!