Parskaali-parmesanpiiras

Paahdettu parsakaali ja parmesaani ovat yhdessä täyteläinen makupari.

1 tunti 1 tunti

Parsakaali-parmesanpiiras ainekset:

500 g:n voitaikina tai piirastaikina
1  iso parsakaali
3 cm pätkä punaista chiliä
2 punasipulia
2 valkosipulinkynttä
2 rkl pinjansiemeniä
2 kananmunaa
2 rasiaa (400g) Crème Bonjour with Parmesan -tuorejuustoa
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria

Kukinnot paahtuvat uunissa rapeiksi ja varsiosa pysyy mehukkaana. Piiras maistuu myös kylmänä ja piiras pysyy mehevänä lämmitettäessä.

Parsakaali-parmesanpiiras ohje:

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 °C asteeseen. Asettele taikinalevy leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Taikinan tulee ylettyä reilusti vuoan reunoille.
  2. Paloittele sipulit viipaleiksi ja hienonna chili. Levitä sipulit ja chili tasaiseksi kerrokseksi raa’an taikinan päälle.
  3. Sekoita kananmunat voimakkaasti tuorejuuston joukkoon ja mausta mustapippurilla. Kaada seos sipulien päälle.
  4. Pilko parsakaali reiluiksi lohkoiksi, puolita kukinnot ja levitä lohkot sekä pinjansiemenet juustokerroksen päälle.
  5. Paista 30-35 minuuttia kunnes parsakaalit ja taikinan pohja ovat kauniisti ruskistuneet.
Crème Bonjour with Parmesan -tuorejuusto

Crème Bonjour with Parmesan -tuorejuusto