JÄÄDYTETTY JUUSTOKAKKU
Juustokakku ilman liivatetta onnistuu sekä uunissa että pakastimessa.
Tällä Crème Bonjourin reseptillä valmistuu kesään sopiva jäädytetty juustokakku. Pakastus tekee siitä sen verran raikkaan, että se passaa täydellisesti kuuman lomapäivän herkuksi. Näyttävän kaksikerroksisen juustokakun koristelussa käytettävät vadelmat antavat kirpeydellään loppusilauksen ihanalle kokonaisuudelle - kokeile ja ihastu!
Tällä Crème Bonjourin reseptillä valmistuu kesään sopiva jäädytetty juustokakku. Pakastus tekee siitä sen verran raikkaan, että se passaa täydellisesti kuuman lomapäivän herkuksi. Näyttävän kaksikerroksisen juustokakun koristelussa käytettävät vadelmat antavat kirpeydellään loppusilauksen ihanalle kokonaisuudelle - kokeile ja ihastu!
- Annosta 12
Ainekset
- 2 valkuaista
- 3,5 dl Flora Kuohua
- 1 prk Crème Bonjour Maustamaton tuorejuustoa
- 3 keltuaista
- 2 dl tomusokeria
- 1 dl lemon curdia
- 200 g kotimaisia (pakaste)vadelmia
- 6 kpl Digestive-keksejä
Lisäksi
- tuoreita vadelmia
Ohjeet
- Aloita juustokakku erottelemalla valkuaiset ja keltuaiset.
- Vatkaa Flora Kuohu vaahdoksi. Pese ja kuivaa vatkaimet. Vatkaa sitten valkuaiset vaahdoksi.
- Laita Crème Bonjour Maustamaton -tuorejuusto, keltuaiset ja sokeri kulhoon. Vatkaa tasaiseksi.
- Sekoita massaan vaahdotettu Flora Kuohu. Kääntele varovasti joukkoon valkuaisvaahto.
- Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan n. 20 cm kokoisen irtopohjavuoan pohjalle ja laita massaa kerroksittain vuokaan lemon curdin, keksinmurujen ja marjojen kanssa.
- Peitä juustokakku kelmulla ja pakasta n. 4 tuntia.
- Koristele valmis juustokakku vadelmilla.