use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

KATKARAPUPASTA CHILILLÄ

Katkarapupasta chilillä on astetta mausteisempi katkarapupastaresepti. Chilin ystävä voi Chili & Paprika Cuisine Crème Fraichen lisäksi pilkkoa kastikkeeseen myös tuoretta chiliä! Jättikatkaravut tekevät tästä katkarapupastareseptistä sen verran näyttävän, että se kelpaa tarjottavaksi hyvin myös pidemmän juhlamenun pääruokana tai italialaisesti primo piattona - ensimmäisenä ruokalajina.
  • Valmiina ajoissa30 minuutit
  • Annosta 4
recipe image KATKARAPUPASTA CHILILLÄ

Ainekset

  • 250 g tuorepastaa
  • 2.5 dl Crème Bonjour Cuisine Crème Fraiche Chili & Paprika
  • 200 g katkarapuja
  • 150 g säilöttyjä latva-artisokkia
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • Nippu tuoretta lehtipersiljaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 8 kpl jättikatkaravunpyrstöjä
  • Crème Bonjour Voi & Rypsiöljyä

      Ohjeet

      1. Sulata ja valuta katkaravut. Valuta ja pilko latva-artisokat ja hienonna persilja.
      2. Paista puolitetut kirsikkatomaatit nopeasti kuumalla pannulla ja lisää joukkoon artisokat, Crème Bonjour Cuisine Crème Fraiche Chili & Paprika, katkaravut, persilja ja sitruunamehu. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.
      3. Kypsennä tuorepasta kiehuvassa runsaasti suolatussa vedessä.
      4. Pastan kiehuessa, paista jättikatkarapuja kuumalla pannulla noin 30 sekuntia molemmin puolin, kunnes niissä on kaunis ruskea pinta.
      5. Valuta pasta ja sekoita välittömästi kastikkeen kanssa.
      6. Annostele pasta lautasille, nostele jättikatkaravut päällimmäiseksi ja koristele persiljalla.
      Vinkki! Voit lisätä katkarapupastan joukkoon myös tuoretta chiliä.