KATKARAPUPASTA CHILILLÄ
Katkarapupasta chilillä on astetta mausteisempi katkarapupastaresepti. Chilin ystävä voi Chili & Paprika Cuisine Crème Fraichen lisäksi pilkkoa kastikkeeseen myös tuoretta chiliä! Jättikatkaravut tekevät tästä katkarapupastareseptistä sen verran näyttävän, että se kelpaa tarjottavaksi hyvin myös pidemmän juhlamenun pääruokana tai italialaisesti primo piattona - ensimmäisenä ruokalajina.
- Valmiina ajoissa
- Annosta 4
Ainekset
- 250 g tuorepastaa
- 2.5 dl Crème Bonjour Cuisine Crème Fraiche Chili & Paprika
- 200 g katkarapuja
- 150 g säilöttyjä latva-artisokkia
- 200 g kirsikkatomaatteja
- Nippu tuoretta lehtipersiljaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 8 kpl jättikatkaravunpyrstöjä
- Crème Bonjour Voi & Rypsiöljyä
Ohjeet
- Sulata ja valuta katkaravut. Valuta ja pilko latva-artisokat ja hienonna persilja.
- Paista puolitetut kirsikkatomaatit nopeasti kuumalla pannulla ja lisää joukkoon artisokat, Crème Bonjour Cuisine Crème Fraiche Chili & Paprika, katkaravut, persilja ja sitruunamehu. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.
- Kypsennä tuorepasta kiehuvassa runsaasti suolatussa vedessä.
- Pastan kiehuessa, paista jättikatkarapuja kuumalla pannulla noin 30 sekuntia molemmin puolin, kunnes niissä on kaunis ruskea pinta.
- Valuta pasta ja sekoita välittömästi kastikkeen kanssa.
- Annostele pasta lautasille, nostele jättikatkaravut päällimmäiseksi ja koristele persiljalla.
Vinkki! Voit lisätä katkarapupastan joukkoon myös tuoretta chiliä.