use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

LOHIPASTA

Lohipasta on nopea tehdä ja se maistuu koko perheelle. Tämä lohipasta saa makua tuoreista ja raikkaista raaka-aineista sekä Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustosta. Resepti sopii hyvin arkiruoaksi kuin myös raikkaaksi kesäpäivälliseksi.
  • Valmiina ajoissa20 minuutit
  • Annosta 4
recipe image LOHIPASTA

Ainekset

  • 300 g pastaa
  • 3 salottisipulia hienoksi leikattuna
  • 1 valkosipulinkynsi hienoksi leikattuna
  • 100 g pinaatinlehtiä
  • 1 parsakaali, pää sekä varsi leikattuna pieniksi paloiksi
  • 1 rs Crème Bonjour Ruohosipuli tuorejuustoa
  • 1 dl vettä
  • 400 g kylmäsavustettua lohta leikattuna pieniksi paloiksi
  • 1 sitruunankuori raastettuna
  • suolaa ja pippuria

      Ohjeet

      1. Kypsytä pasta puolikypsäksi paketin ohjeiden mukaisesti ja kun valmista, huuhtele kylmän veden alla.
      2. Samalla kun pasta kiehuu, kuullota sipuli keskilämpöisellä paistinpannulla ja lisää pinaatinlehdet ja valkosipuli, sekä mausta suolalla ja pippurilla.
      3. Kun pinaatti on pehmennyt, lisää parsakaali ja paista muutama minuutti.
      4. Lisää tuorejuusto ja vesi, sekä anna paistua välillä sekoittaen. Tämän jälkeen lisää leikatut lohenpalat pannulle.
      5. Kaada keitetty pasta pannulle, sekä ripottele päälle raastettua sitruunankuorta, sekä pippuria ja suolaa, jos tarpeellista. Sekoita kunnes ainekset ovat sekoittuneet keskenään.
      6. Tarjoile kulhoissa ja koristele annokset pinaatinlehdillä.