LOHIPASTA
Lohipasta on nopea tehdä ja se maistuu koko perheelle. Tämä lohipasta saa makua tuoreista ja raikkaista raaka-aineista sekä Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustosta. Resepti sopii hyvin arkiruoaksi kuin myös raikkaaksi kesäpäivälliseksi.
- Valmiina ajoissa
- Annosta 4
Ainekset
- 300 g pastaa
- 3 salottisipulia hienoksi leikattuna
- 1 valkosipulinkynsi hienoksi leikattuna
- 100 g pinaatinlehtiä
- 1 parsakaali, pää sekä varsi leikattuna pieniksi paloiksi
- 1 rs Crème Bonjour Ruohosipuli tuorejuustoa
- 1 dl vettä
- 400 g kylmäsavustettua lohta leikattuna pieniksi paloiksi
- 1 sitruunankuori raastettuna
- suolaa ja pippuria
Ohjeet
- Kypsytä pasta puolikypsäksi paketin ohjeiden mukaisesti ja kun valmista, huuhtele kylmän veden alla.
- Samalla kun pasta kiehuu, kuullota sipuli keskilämpöisellä paistinpannulla ja lisää pinaatinlehdet ja valkosipuli, sekä mausta suolalla ja pippurilla.
- Kun pinaatti on pehmennyt, lisää parsakaali ja paista muutama minuutti.
- Lisää tuorejuusto ja vesi, sekä anna paistua välillä sekoittaen. Tämän jälkeen lisää leikatut lohenpalat pannulle.
- Kaada keitetty pasta pannulle, sekä ripottele päälle raastettua sitruunankuorta, sekä pippuria ja suolaa, jos tarpeellista. Sekoita kunnes ainekset ovat sekoittuneet keskenään.
- Tarjoile kulhoissa ja koristele annokset pinaatinlehdillä.