KATKARAPUPASTA CHILILLÄ
Katkarapupasta chilillä on astetta mausteisempi katkarapupastaresepti. Chilin ystävä voi Chili & Paprika Cuisine Crème Fraichen lisäksi pilkkoa kastikkeeseen myös tuoretta chiliä! Jättikatkaravut tekevät tästä katkarapupastareseptistä sen verran näyttävän, että se kelpaa tarjottavaksi hyvin myös pidemmän juhlamenun pääruokana tai italialaisesti primo piattona - ensimmäisenä ruokalajina.
Ruoanlaitto
Valmistusaika
Annosta 4

Ainekset
- 250 g tuorepastaa
- 2.5 dl Crème Bonjour Cuisine Crème Fraiche Chili & Paprika
- 200 g katkarapuja
- 150 g säilöttyjä latva-artisokkia
- 200 g kirsikkatomaatteja
- Nippu tuoretta lehtipersiljaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 8 kpl jättikatkaravunpyrstöjä
- Crème Bonjour Voi & Rypsiöljyä
Energy (kcal) | 37 kcal |
Energy (kJ) | 154 kJ |
Protein (g) | 6.8 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.8 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.8 g |
Sugar (g) | 0.1 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.5 g |
Saturated fat (g) | 0.1 g |
Unsaturated fat (g) | 0.1 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.1 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 63 mg |
Sodium (mg) | 284 mg |
Salt (g) | 0.71 g |
Vitamin A (IU) | 91 IU |
Vitamin C (mg) | 1.5 mg |
Calcium (mg) | 28 mg |
Iron (mg) | 0.11 mg |
Potassium (mg) | 63 mg |
Ohjeet
- Sulata ja valuta katkaravut. Valuta ja pilko latva-artisokat ja hienonna persilja.
- Paista puolitetut kirsikkatomaatit nopeasti kuumalla pannulla ja lisää joukkoon artisokat, Crème Bonjour Cuisine Crème Fraiche Chili & Paprika, katkaravut, persilja ja sitruunamehu. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.
- Kypsennä tuorepasta kiehuvassa runsaasti suolatussa vedessä.
- Pastan kiehuessa, paista jättikatkarapuja kuumalla pannulla noin 30 sekuntia molemmin puolin, kunnes niissä on kaunis ruskea pinta.
- Valuta pasta ja sekoita välittömästi kastikkeen kanssa.
- Annostele pasta lautasille, nostele jättikatkaravut päällimmäiseksi ja koristele persiljalla.
Vinkki! Voit lisätä katkarapupastan joukkoon myös tuoretta chiliä.