KATKARAPUPASTA CHILILLÄ
Katkarapupasta chilillä sopii tulisen ruoan ystäville.
- Valmiina ajoissa
Annosta 4

Ainekset
- 250 g tuorepastaa
-
200g Crème Bonjour Paahdettu paprika 200 g
- 200 g katkarapuja
- 150 g säilöttyjä latva-artisokkia
- 200 g kirsikkatomaatteja
- Nippu tuoretta lehtipersiljaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 8 kpl jättikatkaravunpyrstöjä
- Margariinia paistamiseen
Ohjeet
- Sulata ja valuta katkaravut. Valuta ja pilko latva-artisokat ja hienonna persilja.
- Paista puolitetut kirsikkatomaatit nopeasti kuumalla pannulla ja lisää joukkoon artisokat, Crème Bonjour Paahdettu paprika, katkaravut, persilja ja sitruunamehu. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.
- Kypsennä tuorepasta kiehuvassa runsaasti suolatussa vedessä.
- Pastan kiehuessa, paista jättikatkarapuja kuumalla pannulla noin 30 sekuntia molemmin puolin, kunnes niissä on kaunis ruskea pinta.
- Valuta pasta ja sekoita välittömästi kastikkeen kanssa.
- Annostele pasta lautasille, nostele jättikatkaravut päällimmäiseksi ja koristele persiljalla.
Vinkki!
Vinkki!
Voit lisätä katkarapupastan joukkoon myös tuoretta chiliä.




