use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

HELPPO JA HERKULLINEN MAKARONILAATIKKO

Näin teen helpon ja herkullisen arjen klassikkoruoan, makaronilaatikon
  • Valmiina ajoissa40 minuutit
  • Annosta 4
recipe image MAKARONILAATIKKO PEKONILLA JA SIPULILLA

Ainekset

      Ohjeet

      1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
      2. Keitä makaronit lähes kypsiksi. Valuta.
      3. Kuullota sipuli ruokaöljyssä.
      4. Notkista huoneenlämpöisen Crème Bonjourin rakenne sekoittamalla ja lisää maito hiljalleen joukkoon, kunnes seos on sekoittunut hyvin. Sekoita joukkoon vielä kananmunat ja mausta suolalla ja pippurilla.
      5. Yhdistä sipuli sekä makaronit ja kaada voideltuun uunivuokaan.
      6. Kaada munamaitoseos uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.
      7. Paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kultainen.