HELPPO JA HERKULLINEN MAKARONILAATIKKO
Näin teen helpon ja herkullisen arjen klassikkoruoan, makaronilaatikon
- Valmiina ajoissa
- Annosta 4 

Ainekset
- 5 dl makaronia
- 1 rkl ruokaöljyä
- 1 keltainen sipuli hienonnettuna
- 
                                                    
                                                          
1 rs Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti 200 g                                                          
![]()  
- 3 kananmunaa
- 2 dl maitoa
- suolaa & pippuria
- 1 dl juustoa raastettuna
Ohjeet
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Keitä makaronit lähes kypsiksi. Valuta.
- Kuullota sipuli ruokaöljyssä.
- Notkista huoneenlämpöisen Crème Bonjourin rakenne sekoittamalla ja lisää maito hiljalleen joukkoon, kunnes seos on sekoittunut hyvin. Sekoita joukkoon vielä kananmunat ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Yhdistä sipuli sekä makaronit ja kaada voideltuun uunivuokaan.
- Kaada munamaitoseos uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.
- Paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kultainen.


 
                                                    

