MAKARONILAATIKKO PEKONILLA JA SIPULILLA
Kaikkien rakastama maukas arkiruokaklassikko, makaronilaatikko, nousee aivan uudelle tasolle Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustolla.
- Valmiina ajoissa
- Annosta 4
Ainekset
- 5 dl makaronia
- 1 rkl ruokaöljyä
- 1 keltainen sipuli hienonnettuna
- 200 g savustettua kinkkua suikaloituna
- 1 rs Crème Bonjour Pekoni & Sipuli tuorejuustoa
- 3 kananmunaa
- 2 dl maitoa
- suolaa & pippuria
- 1 dl juustoa raastettuna
Ohjeet
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Keitä makaronit lähes kypsiksi. Valuta.
- Kuullota sipuli ruokaöljyssä ja lisää kinkkusuikaleet.
- Notkista huoneenlämpöisen tuorejuuston rakenne sekoittamalla ja lisää maito hiljalleen joukkoon, kunnes seos on sekoittunut hyvin. Sekoita joukkoon vielä kananmunat ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Yhdistä sipuli-kinkkuseos sekä makaronit ja kaada voideltuun uunivuokaan.
- Kaada munamaitoseos uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.
- Paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kultainen.