PASTASALAATTI PAAHDETUILLA KASVIKSILLA
Raikas pastasalaatti tarjoillaan pehmeän Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuuston kanssa. Katso helppo ohje ja tee arjesta astetta herkullisempaa!
- Valmiina ajoissa
- Annosta 4
Ainekset
- 3 rkl ruokaöljyä
- 4 porkkanaa kuorittuina ja paloiteltuina
- 2 keltajuurta kuorittuina ja paloiteltuina
- 1 punasipuli kuorittuna lohkoissa
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuina
- suolaa & pippuria
- 1 parsakaali jaettuna nippuihin
- 4 annosta papupastaa
- puolikas granaattiomena siemenet irroitettuina
- 1 pieni pussi babypinaattia
- 1 rs Crème Bonjour Oliivi & Yrtit tuorejuustoa
Ohjeet
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Laita porkkanat, keltajuuri ja punasipuli kulhoon ja lisää ruokaöljy, valkosipuli, suola ja pippuri. Sekoita. Levitä vihannessekoitus uunipellille ja paahda uunissa noin 15 minuutin ajan.
- Lisää parsakaalin nuput pellille ja paahda uunissa vielä 10 minuuttia.
- Keitä pasta. Valuta. Yhdistä pasta ja uunissa paahdetut vihannekset.
- Kaada seos tarjoiluastiaan ja koristele babypinaatilla sekä granaattiomenan siemenillä.
- Viimeistele lämmin salaatti tuorejuustonokareilla.