use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

PASTASALAATTI PAAHDETUILLA KASVIKSILLA

Raikas pastasalaatti tarjoillaan pehmeän Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuuston kanssa. Katso helppo ohje ja tee arjesta astetta herkullisempaa!
  • Valmiina ajoissa30 minuutit
  • Annosta 4
recipe image PASTASALAATTI PAAHDETUILLA KASVIKSILLA

Ainekset

  • 3 rkl ruokaöljyä
  • 4 porkkanaa kuorittuina ja paloiteltuina
  • 2 keltajuurta kuorittuina ja paloiteltuina
  • 1 punasipuli kuorittuna lohkoissa
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuina
  • suolaa & pippuria
  • 1 parsakaali jaettuna nippuihin
  • 4 annosta papupastaa
  • puolikas granaattiomena siemenet irroitettuina
  • 1 pieni pussi babypinaattia
  • 1 rs Crème Bonjour Oliivi & Yrtit tuorejuustoa

      Ohjeet

      1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
      2. Laita porkkanat, keltajuuri ja punasipuli kulhoon ja lisää ruokaöljy, valkosipuli, suola ja pippuri. Sekoita. Levitä vihannessekoitus uunipellille ja paahda uunissa noin 15 minuutin ajan.
      3. Lisää parsakaalin nuput pellille ja paahda uunissa vielä 10 minuuttia.
      4. Keitä pasta. Valuta. Yhdistä pasta ja uunissa paahdetut vihannekset.
      5. Kaada seos tarjoiluastiaan ja koristele babypinaatilla sekä granaattiomenan siemenillä.
      6. Viimeistele lämmin salaatti tuorejuustonokareilla.