use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

KUNINGATARJUUSTOKAKKU

Kuningatarjuustokakku tuorejuustotäytteellä on herkullisen marjainen juustokakku, jonka makua voi halutessaan tasapainottaa sitruunalla. Tässä kuningatarjuustokakkureseptissä juustokakkupohja valmistuu rapeista Bastogne-kekseistä.
Kuningatarjuustokakun koristelu ei tunne rajoja: käytä monipuolisesti erilaisia marjoja ja syötäviä kukkia!
  • Annosta 12
recipe image KUNINGATARJUUSTOKAKKU

Ainekset

Pohja
  • 200 g Bastogne keksejä
  • 75 g Crème Bonjour Voi & Rypsiöljy levitettä
Täyte
  • 4 liivatelehteä
  • 2 rkl vettä tai sitruunamehua
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 prk Crème Bonjour Maustamaton tuorejuustoa
  • 1 1/2 dl tomusokeria
  • 4 rkl marjahilloa
  • 3,5 dl Flora Kuohua
Päälle
  • marjoja
  • syötäviä kukkia

      Ohjeet

      1. Aloita kuningatarjuustokakku murentamalla keksit monitoimikoneessa. Sulata Crème Bonjour Voi & Rypsiöljy Gourmet -levite  ja sekoita keksimuruihin.
      2. Pingoita leivinpaperi halkaisijaltaan n. 18 cm irtopohjavuokaan. Painele vuoan pohjalle keksimuruseos tiiviiksi kerrokseksi. Laita jääkaappiin n. 15 minuutiksi.
      3. Liota liivatelehtiä väljässä, kylmässä vedessä pari minuuttia. Lämmitä vesi mikrossa. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois. Laita liivatteet lämpimän veden joukkoon. Sekoita kunnes liivatteet liukenevat.
      4. Sekoita vaniljasokeri, Crème Bonjour Maustamaton -tuorejuusto, marjahillo ja siivilöity tomusokeri. Lisää joukkoon liivatteet.
      5. Vatkaa Flora Kuohu vaahdoksi. Kääntele se muiden aineiden joukkoon.
      6. Maista seosta ja lisää halutessasi enemmän sokeria.
      7. Kaada seos keksipohjalle. Peitä kelmulla ja anna kuningatarjuustokakun hyytyä viileässä vähintään 4 tuntia.
      8. Koristele kuningatarjuustokakku marjoilla ja syötävillä kukilla.