LOHIPASTA
Tämä lohipasta saa herkullisen makunsa Crème Bonjour Ruohosipuli -tuorejuustosta sekä raikkaista raaka-aineista.
- Valmiina ajoissa
 Annosta 4

Ainekset
- 300 g pastaa
 - 3 salottisipulia hienoksi leikattuna
 - 1 valkosipulinkynsi hienoksi leikattuna
 - 100 g pinaatinlehtiä
 - 1 parsakaali, pää sekä varsi leikattuna pieniksi paloiksi
 - 
                                                    
                                                          
1 rs Crème Bonjour Ruohosipuli 100 g & 200 g                                                          
                                                    
                                         - 1 dl vettä
 - 400 g kylmäsavustettua lohta leikattuna pieniksi paloiksi
 - 1 sitruunankuori raastettuna
 - suolaa ja pippuria
 
Ohjeet
- Kypsytä pasta puolikypsäksi paketin ohjeiden mukaisesti ja kun valmista, huuhtele kylmän veden alla.
 - Samalla kun pasta kiehuu, kuullota sipuli keskilämpöisellä paistinpannulla ja lisää pinaatinlehdet ja valkosipuli, sekä mausta suolalla ja pippurilla.
 - Kun pinaatti on pehmennyt, lisää parsakaali ja paista muutama minuutti.
 - Lisää tuorejuusto ja vesi, sekä anna paistua välillä sekoittaen. Tämän jälkeen lisää leikatut lohenpalat pannulle.
 - Kaada keitetty pasta pannulle, sekä ripottele päälle raastettua sitruunankuorta, sekä pippuria ja suolaa, jos tarpeellista. Sekoita kunnes ainekset ovat sekoittuneet keskenään.
 - Tarjoile kulhoissa ja koristele annokset pinaatinlehdillä.
 


                                                    

