Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

MAKARONILAATIKKO PEKONILLA JA SIPULILLA

Kaikkien rakastama maukas arkiruokaklassikko, makaronilaatikko, nousee aivan uudelle tasolle Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustolla.
  • Ruoanlaitto
  • Valmistusaika
  • Annosta 4

Ainekset

  • 5 dl makaronia
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 1 keltainen sipuli hienonnettuna
  • 200 g savustettua kinkkua suikaloituna
  • 1 rs Crème Bonjour Pekoni & Sipuli tuorejuustoa
  • 3 kananmunaa
  • 2 dl maitoa
  • suolaa & pippuria
  • 1 dl juustoa raastettuna
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Ohjeet

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Keitä makaronit lähes kypsiksi. Valuta.
  3. Kuullota sipuli ruokaöljyssä ja lisää kinkkusuikaleet.
  4. Notkista huoneenlämpöisen tuorejuuston rakenne sekoittamalla ja lisää maito hiljalleen joukkoon, kunnes seos on sekoittunut hyvin. Sekoita joukkoon vielä kananmunat ja mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Yhdistä sipuli-kinkkuseos sekä makaronit ja kaada voideltuun uunivuokaan.
  6. Kaada munamaitoseos uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.
  7. Paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kultainen.