MAKARONILAATIKKO PEKONILLA JA SIPULILLA
Kaikkien rakastama maukas arkiruokaklassikko, makaronilaatikko, nousee aivan uudelle tasolle Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustolla.
Ruoanlaitto
Valmistusaika
Annosta 4

Ainekset
- 5 dl makaronia
- 1 rkl ruokaöljyä
- 1 keltainen sipuli hienonnettuna
- 200 g savustettua kinkkua suikaloituna
- 1 rs Crème Bonjour Pekoni & Sipuli tuorejuustoa
- 3 kananmunaa
- 2 dl maitoa
- suolaa & pippuria
- 1 dl juustoa raastettuna
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
Ohjeet
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Keitä makaronit lähes kypsiksi. Valuta.
- Kuullota sipuli ruokaöljyssä ja lisää kinkkusuikaleet.
- Notkista huoneenlämpöisen tuorejuuston rakenne sekoittamalla ja lisää maito hiljalleen joukkoon, kunnes seos on sekoittunut hyvin. Sekoita joukkoon vielä kananmunat ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Yhdistä sipuli-kinkkuseos sekä makaronit ja kaada voideltuun uunivuokaan.
- Kaada munamaitoseos uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.
- Paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kultainen.