QUESADILLAT
Quesadillat, eli pannulla paistetut tortillat, sopivat erinomaisesti kevyeksi alkupalaksi tai herkulliseksi välipalaksi. Quesadillamme saavat makua Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustosta. Hemmottele siis ruokaseuruettasi tällä herkullisella reseptillä!
Annosta 4

Ainekset
- 4 isoa tortillalettua
- 1 rs Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
- 4 siivua Parma- tai Serranokinkkua
- 60 g rucolaa
- raastettua juustoa
- suolaa ja pippuria
Energy (kcal) | 2 kcal |
Energy (kJ) | 9 kJ |
Protein (g) | 0.2 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.3 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.2 g |
Sugar (g) | 0.2 g |
Fibre (g) | 0.1 g |
Fat (g) | 0.1 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 2 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 214 IU |
Vitamin C (mg) | 1.3 mg |
Calcium (mg) | 14 mg |
Iron (mg) | 0.13 mg |
Potassium (mg) | 33 mg |
Ohjeet
- Levitä kerros tuorejuustoa tortillaletun päälle.
- Lisää kahden tortillaletun päälle rucolaa, kinkkua ja juustoraastetta.
- Asettele kaksi muuta tortillalettua täytettyjen tortillalettujen päälle ja paina ne kevyesti yhteen.
- Paista quesadillat keskilämpöisellä paistinpannulla molemmin puolin, kunnes juusto on sulanut ja tortillat ovat saaneet kauniin värin.
- Anna jäähtyä muutama minuuttia ja leikkaa sitten quesadillat siivuiksi.