Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

QUESADILLAT

Quesadillat, eli pannulla paistetut tortillat, sopivat erinomaisesti kevyeksi alkupalaksi tai herkulliseksi välipalaksi. Quesadillamme saavat makua Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustosta. Hemmottele siis ruokaseuruettasi tällä herkullisella reseptillä!
  • Ruoanlaitto
  • Valmistusaika
  • Annosta 4

Ainekset

  • 4 isoa tortillalettua
  • 1 rs Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
  • 4 siivua Parma- tai Serranokinkkua
  • 60 g rucolaa
  • raastettua juustoa
  • suolaa ja pippuria
Energy (kcal)2 kcal
Energy (kJ)9 kJ
Protein (g)0.2 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.3 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.2 g
Sugar (g)0.2 g
Fibre (g)0.1 g
Fat (g)0.1 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)2 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)214 IU
Vitamin C (mg)1.3 mg
Calcium (mg)14 mg
Iron (mg)0.13 mg
Potassium (mg)33 mg

Ohjeet

  1. Levitä kerros tuorejuustoa tortillaletun päälle.
  2. Lisää kahden tortillaletun päälle rucolaa, kinkkua ja juustoraastetta.
  3. Asettele kaksi muuta tortillalettua täytettyjen tortillalettujen päälle ja paina ne kevyesti yhteen.
  4. Paista quesadillat keskilämpöisellä paistinpannulla molemmin puolin, kunnes juusto on sulanut ja tortillat ovat saaneet kauniin värin.
  5. Anna jäähtyä muutama minuuttia ja leikkaa sitten quesadillat siivuiksi.