Munakasrulla tuorejuustolla

Crème Bonjour ruohosipuli tuorejuusto sopii mainiosti munakasrullaan, mutta voit vaihdella munakasrullan täytteitä oman maun mukaan.

10 10
1 h 1 h
Keskitaso Keskitaso
Kala Kala

Raaka-aineet:

200 g Crème Bonjour Ruohosipuli tuorejuustoa
5 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
2 rkl Crème Bonjour Voi & Rypsiöljyä
1 tl suolaa
½ tl valkopippuria
6 kpl kananmunaa

Täyte:

200 g Crème Bonjour Ruohosipuli tuorejuustoa
300 g savukalaa
6 rkl tillisilppua
1 tl rouhittua mustapippuria
2 rkl sitruunanmehua

Valmistusohje:

Sekoita tuorejuusto ja maito. Lisää jauhot, rasva ja mausteet hyvin sekoittaen. Anna turvota 15-30 min.

Sekoita kananmunat taikinaan ja kaada seos Culinessella voidellun leivinpaperin päälle uunipellille.

Paista uunissa 225 °C lämpötilassa 15-20 minuuttia. Kumoa levy leivinpaperille ja jäähdytä hetki.

Notkista Crème Bonjour tuorejuusto ja levitä se jäähtyneelle pannukakkulevylle. Ripottele kuutioitu kala ja tillisilppu päälle ja pirskottele sitruunasta puristettu mehu aineiden päälle. Mausta rouhitulla mustapippurilla.

Kääri täytetty levy tiiviiksi rullaksi leivinpaperia apuna käyttäen.

Jäähdytä kylmäksi jääkaapissa. Viipaloi ja siirrä viipaleet uuninkestävälle tarjoiluvadille, lämmitä ja tarjoa.